Живко Велковски

Согледби за застапеноста на филмскиот плакат во Струмица и Струмичко

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Согледби за застапеноста на филмскиот плакат во Струмица и Струмичко (PDF)

На Растку објављено: 2011-02-01
Датум последње измене: 2011-02-01 00:25:24
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија