Васил Ѓоргиев – Ликин

Киноприкажувачката дејност во Струмица од почетокот на XX век до 1945 година

» Киноприкажувачката дејност во Струмица од почетокот на XX век до 1945 година (PDF)

На Растку објављено: 2010-05-07
Датум последње измене: 2010-06-29 10:45:41
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија