Весна Ацевска, Јовица Тасевски – Етернијан

Песната е ехо на ентелехијата

» Песната е ехо на ентелехијата (PDF)

На Растку објављено: 2010-05-21
Датум последње измене: 2010-06-29 09:00:00
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија