Горан Тренчовски

Духот на татко ми (документарен филм)

Во знак на одбележувањето на 70-годишнината од раѓањето на Ристо Шишков, на 23 март 2010, при што носител беше ТФА АФ Струмица

На Растку објављено: 2012-08-21
Датум последње измене: 2012-09-02 15:29:47
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија