Зоран Стефановиќ, Горан Тренчовски и Театар "Антон Панов", Струмица

Словенски Орфеј (праизведба, 1992)

На Растку објављено: 2012-02-06
Датум последње измене: 2012-02-06 17:48:35
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија