Васе Манчев

Еден особен блесок на кинематографијата во Струмичко

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Еден особен блесок на кинематографијата во Струмичко (PDF)

На Растку објављено: 2011-02-03
Датум последње измене: 2011-02-04 00:13:34
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија