Ацо Гогов

Филмот во Струмичко на преминот меѓу вековите: Скица за блиското минато и сегашноста

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Филмот во Струмичко на преминот меѓу вековите: Скица за блиското минато и сегашноста (PDF)

На Растку објављено: 2011-02-01
Датум последње измене: 2011-02-01 00:25:14
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија