Киро Козаров

Активностите на фото-кино клубот „Струмица“ помеѓу 1979 и 1989 година

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Активностите на фото-кино клубот „Струмица“ помеѓу 1979 и 1989 година (PDF)

На Растку објављено: 2011-02-01
Датум последње измене: 2011-02-01 00:25:05
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија