Васил Ѓоргиев Ликин

Белешки за киноприкажувачката дејност во Струмица и Струмичко - некои аспекти и видувања

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Белешки за киноприкажувачката дејност во Струмица и Струмичко - некои аспекти и видувања (PDF)

На Растку објављено: 2011-02-01
Датум последње измене: 2011-02-01 00:24:57
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија