Славица Тасева

Повоената дејност на Киното Балкан, активноста на неговото подвижно кино со посебен акцент на подвижните кина во струмичките села

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Повоената дејност на Киното Балкан, активноста на неговото подвижно кино со посебен акцент на подвижните кина во струмичките села (PDF)

На Растку објављено: 2011-01-31
Датум последње измене: 2011-01-30 23:55:03
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија