Зоран Узунов

Струмица како значаен центар за развој на аматерскиот филм, клубовите, авторите, фестивалите, филмовите — малите и големите филмски сонувачи

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Струмица како значаен центар за развој на аматерскиот филм, клубовите, авторите, фестивалите, филмовите — малите и големите филмски сонувачи (PDF)

На Растку објављено: 2011-01-31
Датум последње измене: 2011-01-30 23:54:59
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија