Мими Ѓоргоска-Илиевска

Публиката и магијата на филмското платно

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Публиката и магијата на филмското платно (PDF)

На Растку објављено: 2011-01-31
Датум последње измене: 2011-01-30 23:54:56
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија