Илинденка Петрушева

Патувачките кина на Илија Џонов и Јордан Енчев

Во соработка со „Кинопис“ и „Астерфест“

» Патувачките кина на Илија Џонов и Јордан Енчев (PDF)

На Растку објављено: 2011-01-31
Датум последње измене: 2011-01-30 23:54:50
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија