Мими Ѓоргоска-Илиевска

Теорија на интермедијалноста и односите меѓу филмскиот и книжевниот медиум

» Теорија на интермедијалноста и односите меѓу филмскиот и книжевниот медиум (PDF)

На Растку објављено: 2009-07-24
Датум последње измене: 2009-07-30 13:42:11
 

Пројекат Растко / Проект Растко Македонија